torstai 26. elokuuta 2010

Kukkuu

Päätinpäs tänään viimein toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmani; perustaa oman blogin!
Ensin aattelin tehä muotiblogin mut tulin siihen tulokseen ettei mulla oo tyylitajua niin et siitä kellekkään iloa olis. Kunhan jotain mun liirumlaarumiani tänne kirjottelen... vaikkei sitä kukaan lukiskaan.
Ensin voisin kertoo vähän taustoja..
Moi, oon Nana, 19-vuotias opiskelijatyttö. Asun Helsingissä solukämpässä ja oon asunut tän vuoden ajan. Sitä ennen asuin 1,5 vuotta Vantaalla, 7 vuotta Lahdessa ja 10 vuotta Salossa. Sanonkin välillä etten oikeastaan oo mistään kotoisin.
Lähipäivinä pitäisi aloittaa koulut ja kesälomani on mennyt ihan sivu suun, kun hölmönä menin murtamaan niskani heinäkuun alussa. Niskatuki on muuten ollu aika kiva lisä asukokonaisuuteen.. onneks huivit on keksitty.
Normaalisti vapaa-aikana hengaan kavereiden kanssa kaupungilla, luen kirjoja (riippuen inspiraatiosta), katon leffoja, sarjoja, dataan koneella tai nukun, ja varsinkin kahta viimeistä oon viime aikoina tehny erityisen paljon johtuen tuosta pienestä urheiluvammastani. Nyt niska on jo melko hyvässä kuosissa että pystyn suht normaalia elämää elämään lukuunottamatta huomautuksia "haamumaisesta" kävelytyylistäni (tärähtelyn minimointi) sekä etten pysty kääntämään niskaani 45 astetta sivummalle. Niskatuen heivasin jo viime viikolla vaikka lääkärin mukaan sen kanssa olis pitäny kärsiä syyskuun loppuun. Toivotaa ettei lääkäri pääse sanomaa "mitäs minä sanoin". Noh, se siitä aiheesta. Kello on puol 9 aamulla ja mä rupean nyt nukkumaan.