lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kani, katti ja kollit.





Lupasin jo aikoi sit kirjottaa mun lemmikeistä, joten..

JESPERI
Jesperi on mun ensimmäinen lemmikki. Jesperi on syntyny huhtikuussa 2010. Haettiin se Vantaalta tammikuussa 2011 mun luo Helsinkiin, ku edellinen omistaja on allerginen. Siks edellinen omistaja ei voinu käsitellä Jesperiä paljoa, joten se ei hirveästi viihdy sylissä. Toisia eläimiä kohtaan hieman liiankin utelias :D Jesperi ei ollut leikattu kun sain sen, niin se oli aikas.. innokas. Merkkaili joka paikkaan ja jahtas sekä kissoja sukupuolesta riippumatta että kämppiksen minipossua. Kunnes käytiin sitten napsauttamassa duracelpupulta patterit pois. Harkitsen Jesperin myymistä että jos kiinnostaa voi ottaa yhteyttä.

 



LULU
Lulu tuli aika pian Jesperin jälkeen mulle, noin puolivuotiaana, Lulu on siis syntyny kesällä 2010. Lulu on kiltein kissa ikinä, ja myös hellyydenkipeä ku mikä. Lulu on alusta lähtien nukkunu mun viekussa, ja joudunki usein heräämään siihen ku se yöllä nuolee mun naamaa. Lulu syö ihan mitä vaan siis toi kisumisu mikä tossa bannerissakin on (:



 

IIGOR
Maaliskuussa 2011 muutettiin kaverin kanssa omakotitaloon landelle, jonne aateltiin että ois kiva hommaa Lulun lisäks kunnon hiirikissa. Kämppis sitte haki Imatralta Iigorin, joka on kyllä isoin kissa mitä oon nähnyt, ja toi nimi kyllä kuvaa sitä hyvin : D sanoisin että venäläinen versio Karvisesta. Ei tosin yhtä läski, vaan isoluinen. Mutta yhtä ärrimurri ja perso lasagnelle :P Iigor osas olla kivakin mut mikään sylikissa se ei ollu, ja auta armias jos et päästäny sitä pihalle just sillon ku se halus..
Sit keväällä muutin iskän alakertaan noiden kolmen karvaturrin kans, ja ku muutin Turkuun kesäks jätin Jesperin ja Iigorin iskän hoiviin, Lulun otin mukaan ku se odotti pentuja. Juhannuksena syntyki 5 pikkusta, joista 1 kuoli päivän ikäsenä. Sit syksyllä ku pentujen luovutusikä oli menny ja olin löytäny uuden kämpän paritalosta Turusta muutin tänne Lulun, yhden pennuista ja Iigorin kans. Iigor harmi kyllä muutaman viikon jälkeen muutosta ei enää palannutkaan metsästysreissultaan :/


 



MAUNO
Mauno on Lulun nuorimmainen pentu ja kaikista pienin syntyessään (ja nykyään on kaikista isoin ja pitkäkarvaisin), siksi kutsuin häntä Juniksi. Juni viittaa myös pentujen syntymäpäivään, juhannukseen. Kun sen toinen silmä ei avautunut vaikka kaikilla muilla oli jo silmät täysin auki, siitä tuli merirosvokissa ja nimesin sen Jack Sparrow Junioriksi. Onneksi se silmä lopulta aukesi. Kun muut pennut oli luovutettu piti keksii pikkuselle se lopullinen nimi. Aluksi nimesin sen Töppöseksi, koska must se on söpö nimi, mut kun miettii niin on se vähän liian pitkä. Janski alkoi sanomaan sitä Tumpuksi. Jahkailin pitkään, kunnes Jenni alkoi sanomaan häntä Maunoksi, ja mielestäni se oli täydellinen nimi. Niinpä Maunosta tuli Mauno. 



Mauno on pennuille ominaiseen tapaan hieman villi mutta ainakaan ei tule tylsää kun kattelee sen toilailuja. Se on aika kömpelö koska se kasvaa niin hurjaa vauhtia, on jo reilusti isompi kuin äitinsä. Jotain 2kk sitten kun käytiin leikkauttamassa se niin painoi 4kg, nyt varmaan jo reilusti enemmän. Epäilen että Maunon isä olisi Maine Coon -rotuinen koska Mauno näyttää siltä aika paljon. Olen kasvattanut Maunosta  kunnon sylikissan, se tykkää ihan kaikista ja on oikea hurinakone. Kunnon mammanpoika joka seuraa jatkuvasti Lulua ja mua ja muita ihmisiä (:



Käykääpä muutes äänestämässä kuvaa Lulusta niin saadaan pikkusille ilmaset kissanruoat (:
http://mjau.fi/kuvakilpailu/ajax.php?height=510&width=730&file=lulu1.jpg&orientation=vertical&id=2001

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti